Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
Nieuws
625.000€

Betoverende vakantiewoning in de bergen van Alicante

5
Bedrooms
3
Bathrooms
320 m2
Size
1.848 m2
Area
124293
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Bergruimte Buiten BBQ Easy access to amenities Emergency services in area Good access roads Omheind terrein Outdoor dining areas Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Gelegen in de rustige urbanisatie van Banyeres de Mariola in de bergen van Alicante, staat deze villa van 340 vierkante meter op een perceel van 1.848 vierkante meter. Dicht bij stadsvoorzieningen maar omgeven door de natuur, strekt het pand zich uit over twee verdiepingen en een kelder.

De begane grond beschikt over een gastvrije hal, een ruime woonkamer met een open haard en directe toegang tot het zwembad. Een ruime keuken met een royale voorraadkast en een extra woonkamer leiden naar twee dubbele slaapkamers met inbouwkasten en een volledig uitgeruste badkamer met een douche.

Op de eerste verdieping, bereikbaar zowel intern als extern, bevindt zich een ruime woon-eetkamer met toegang tot een terras met panoramisch uitzicht op het zwembad en de Sierra de Mariola. De keuken, bijna voltooid, staat in verbinding met een klein terras en een andere woonkamer. Deze verdieping herbergt ook drie dubbele slaapkamers met inbouwkasten, een toilet en een volledig uitgeruste badkamer met een ligbad.

Buiten kunnen bewoners genieten van een groot terras met een zwembad en indrukwekkend uitzicht op de bergen. Daarnaast is er een tuin met dennenbomen waar men kan ontspannen en in contact kan komen met de zuivere lucht van de natuur. Deze villa integreert naadloos stedelijke gemakken met de rust van de natuurlijke omgeving.

 

Vergelijken

Share this property

o