Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
500.000€

Prachtige villa te koop op een geweldige locatie, Xativa, Valencia

5
Bedrooms
3
Bathrooms
220 m2
Size
4.697 m2
Area
FC2020914
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Zwembad
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Prachtige villa te koop op een geweldige locatie, Xativa, Valencia.

 

We zijn blij om deze mediterrane villa te koop aan de markt te presenteren met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland en een geweldige locatie, op slechts 5 minuten van de historische stad Xàtiva, 40 minuten van de stad Valencia, en 35 minuten rijden naar het strand.

 

De woningen staan op een vlak perceel van 4950 m2. In de woning vinden we de hoofdwoning en een leegstaand houten huis.

 

De grote ingang biedt een weg tussen de bomen en struiken die leidt naar de tuin, voor het huis.

 

De villa heeft een oppervlakte van 220m2 en is verdeeld over de verdiepingen. De eerste verdieping bestaat uit een ruime hal, een grote woonkamer met open haard die direct toegang geeft tot een terras, een keuken met ontbijthoek en openslaande deur, een toilet, een badkamer, 3 slaapkamers met inbouwkasten, en een kelder in de grond.

 

Op de tweede verdieping vinden we de hoofdslaapkamer met en suite, met badkamer, open haard en directe toegang tot het terras met prachtig uitzicht. Een doorzichtige open ruimte met veel mogelijkheden voor nieuwe recreatiegebieden, maken deze verdieping compleet.

 

De woning heeft ook een garage met ruimte voor 2 auto’s.

 

Er is centrale verwarming op olie.

 

Het terrein is een uitstekend kenmerk van deze woning, met veel verschillende gebieden, een uitgebreid scala aan bomen en bloeiende struiken.
Er is een barbecue – Paellero, en een veranda, die een natuurlijke buitenruimte creëren om het hele jaar door van te genieten. Het zwembad is 10x 5m, met een volledig filtratiesysteem, omgeven door een betegeld terras. Deze ruimtes maken dit de ideale plek om te genieten van het prachtige uitzicht en de mediterrane manier van leven.

 

In een van de ruimtes vinden we een leegstaand houten huis, ideaal voor gasten met een woonkamer, open keuken, badkamer en een slaapkamer.

 

De gemeentebelasting of IBI bedraagt 800€ per jaar.

 

De stad Xativa benadrukt haar specialisatie in de dienstensector, er zijn alle stedelijke voorzieningen beschikbaar, waaronder medische voorzieningen, ziekenhuis, banken, winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Xativa met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De afstand tot het vliegveld van Valencia is 72 km. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 10 minuten afstand van deze villa. Xàtiva is een culturele, historische en erfgoedstad, hoofdstad van de regio La Costera, met een uitstekende communicatie over de weg en het spoor. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

 

 

 

 

Vergelijken

Share this property

o