Bel ons (+34) 96 344 77 74
Te Koop
450.000€

13e eeuwse paleis te koop in Xàtiva

10
Bedrooms
3
Bathrooms
1.600 m2
Size
527 m2
Area
FC2050088
Reference
Key features of this Villa's en landhuizen
Everything you need to know about this Villa's en landhuizen for sale

Als u op zoek bent naar een volledig renovatieproject, kan dit 13e eeuwse paleis te koop in Xàtiva heel goed passen. Wij helpen ook bij de coördinatie van alle aspecten van de bouw, de planning en de architecten.

We zijn blij dat we dit unieke en historische pand, gelegen in het hart van de oude stad Xàtiva, aan de markt kunnen presenteren. Dit pand kan worden aangepast aan residentieel en commercieel gebruik.

Dit gebouw dateert uit de late 13e eeuw, zijn huidige vorm dateert uit de eerste helft van de 18e eeuw, met een grootte van 1800m2 is het verdeeld over 3 verdiepingen.

Het huis heeft verschillende ruimtes, kamers, woonkamers, badkamers, keukens, patio, stallen en terrassen van waaruit u kunt genieten van het uitzicht op de kastelen en de kathedraal (Seu).

Het is gelegen naast het hoofdmuseum van de stad, en het heeft toegang tot 3 verschillende straten.

Unieke investeringsmogelijkheid om een compleet historisch oud stadspaleis te kopen.

Belastingen en kosten.

De gemeentebelasting of IBI bedraagt in 2007 € per jaar.

Er zijn alle stedelijke voorzieningen beschikbaar, waaronder medische voorzieningen, ziekenhuis, banken, winkels, supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en lokale diensten. Er zijn treinroutes die Xativa met de stad Valencia verbinden in 50 minuten. De afstand tot het vliegveld van Valencia is 72 km. De toegang tot de snelweg A7 ligt op 10 minuten afstand van deze villa. Xàtiva is een culturele, historische en erfgoedstad, hoofdstad van de regio La Costera, met uitstekende verbindingen over de weg en per spoor.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze presentatie te lezen en neem contact met ons op voor alle hulp die we kunnen bieden.

 

Vergelijken

Share this property

o